Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Jeep Spår av Arkansas

The Ozark Mountains i Arkansas ger en vacker bakgrund till off-road entusiaster. En labyrint av bevarade skogsbilvägar och stigar häst finns som rekreation mark för Jeep-ägare, ATVers, cyklister berg, vandrare och hästar. Oavsett färdsätt du väljer, har Arkansas ett spår för dig. Par trail tillgänglighet med spektakulära vyer, orörda floder och sjöar, och vackra ädellövskog, och du har en naturskön tillflyktsort perfekt för familjen. Byrds Adventure Center

Byrd motto är "poängen med resan är inte att komma fram, men hur du kommer dit." Detta äventyr center innehåller en av de mest utmanande fyrhjulsdrivna kurser drive hinder i nationen. Den naturliga miljö, omgiven av Ozark National Forest, erbjuder en mängd olika aktiviteter förutom spännande off-road turer. Välj från kajakpaddling, forsränning, vandring och klättring, zip linjer över floden och mountainbike. Husbilar och camping finns tillgängliga. Avgifter för att använda Center börjar på $ 10, som i oktober 2010.

Byrds Adventure Center

7037 Cass Oak Road

Ozark, AR 72949

byrdsadventurecenter . com Addera Superlift ORV Park

superlift är ett brett område som består av gamla vägar timmer loggning, känd på 1970-talet som en frigående småvägar äventyr, men stängde till allmänheten under många år. Inköpt 2001 av off-road entusiaster, har det återigen blivit ett mecka för ORV aficionados. Lederna är rangordnade efter fordonstyp och förarens nivå av erfarenhet. Tält och RV campingplatser finns, inbäddat bland 1.250 tunnland vacker skog. Avgifter för att använda banorna börjar på $ 25 per dag, som i oktober 2010.

Superlift ORV Park & ​​

2100 Mill Creek Road

Hot Springs, AR 71901
< p> 501-625-3600

orvpark.com
Ozark-St. Francis National Forests

Högt i Ozarks, i en miljö av 1,2 miljoner hektar av nationella skogar, det finns en dedikerad Jeep spår som följer gamla skogsvägar. Detta spår är inte för svag i hjärtat, eftersom vissa avsnitt är mycket brant - se till att du ordentligt har arbetat och säkra säkerhetsbälten. Utnyttja de andra aktiviteter som finns inom detta område, liksom jakt, simning, vandring, fiske och ridning.

Ozark-St. Francis National Forests

605 W. Main Street

Russellville, AR 72801

479-968-2354

aokforests.com
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103033.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.