Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur man tar bort bakrutan på en Wrangler Unlimited Soft-top

Om du aldrig har ridit i en Jeep Wrangler Unlimited med suffletten nere, är du miste om en fantastisk upplevelse. Körning med taket nere är inte bara roligt, men det är också befriande och spännande. Om du planerar att sänka din sufflett, måste bakrutan först tas bort. Hela processen kan slutföras på bara några minuter. Instruktioner
1

Öppna bakluckan av Jeep, och lämna det öppet tills du är klar avlägsnar bakrutan. Om du sänker hela soft-top, se till att du låsa de främre spärrarna på framsidan av Jeep ovanför vindrutan.
2

Un-tuck den första par inches av seglet panel från sidorna av botten av bakrutan. De segel paneler är de områden på höger och vänster sida av fönstret. För att komma åt dragkedjor, un-tuck de små segel panelen klaffar.
3

Packa ett par inches av dragkedjan börjar på höger sida av fönstret.
4

bort bakluckan bar från sina vaggor genom att dra den rakt mot dig, bort från Jeep. Låt stången hänga från fönstret fritt.
5

Fortsätta packa resten av bakrutan. Vid slutet av blixtlåset på vänster sida, bogserbåt fönstret nedåt för att koppla bort det. Ta bort fönster och förvara den på ett säkert ställe.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103143.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.