Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur ändrar jag bränslefilter på en Kawasaki Prairie 360 ?

En populär medelstora 4x4 ATV , Kawasaki Prairie 360 är designad för både arbete och lek . Från dragande skräp och annat material för att bara gå på en Joyride , kan prärien ATV ta på en rad olika roller . Denna fyrhjuling drivs av en fyrtakts encylindrig motor och har en 3,6 liters bränsletank . För att hålla din Prairie 360 körs på optimal nivå , är det värt att kontrollera bränslefiltret ut då och då för att förbättra din gas effektivitet . Saker du behöver
Ratchet och uttag
Bränslefilter
Plasthink
butik trasa
Visa fler instruktioner
1

Leta bränslefiltret på din Kawasaki Prairie 360 genom att följa gasledningen från din bensintank till din förgasare . Bränslefiltret är rektangulär och du kommer att se bränsleslangen kommer i ena änden och lämnar ut den andra .
2

Använd ett Ratchet och uttag för att lossa slanganslutningarna hålla bränslefiltret på plats . Ha en plasthink under dig när du lossar rördelar i fall någon gas läcker ut .
3

Ta bort det gamla filtret och ersätta den med en ny. Torka upp någon gas eller föroreningar med butik trasa och säkra beslag tillbaka på plats med Ratchet och uttag .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102873.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.