Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Jeep Alternativ för Wrangler

Jeep Wrangler finns i flera olika modeller: Sport, öbo, Berg, Rubicon, och Sahara. Jeep Wranglers levereras som standard med en 6-växlad manuell växellåda, säten trasa och dimljus. Wranglers kan anpassas med flera olika alternativ när du köper från en återförsäljare. Alternativ finns för att förändra den yttre eller inre egenskaper eller för att förbättra prestanda. Dörrar och Top

Välj helt i metall eller halv-metall dörrar för din Jeep Wrangler. Du kan också välja mellan en hård och mjuk-top för din Jeep. Den hårda-toppen är i tre delar och innehåller en bakre vindrutetorkare och defroster. Dörrar och toppar är avtagbara. Addera Bumpers och Rails

Off-road stötfångare som görs av Mopar är tillgängliga för både de främre och bakre stötfångare. Den främre stötfångaren skyddar grillen. Tubular stötfångarna är också tillgängliga från Mopar, men dessa inte inkluderar ett galler vakt. Rock skenor med Mopar är tillgängliga för att skydda sidorna och botten av fordonet vid körning i terräng. Side steg erbjuds också, men kan inte användas med rock skenor.
Interior

Wranglers levereras som standard med trasa platser, men lädersäten finns också tillgängliga. Både tyg och läder säten erbjuds i skiffer grå och khaki. För Rubicon och idrott modeller med full metall dörrar, automatiska lås och fönster är ett tillgängligt alternativ. Uconnect erbjuder Satellite radio, navigation, telefon och webbtjänster. Denna teknik är ett alternativ i Sahara, Rubicon, och idrott modeller.
Bogsering

finns flera alternativ för att förbättra bogsering kapacitet din Jeep Wrangler. Trailern bogsera gruppen krävs för att bogsera, jeepar med detta alternativ kan dra upp till 2000 pounds. Trailer gungning kontroll och elektronisk stabilitetskontroll aktiveras automatiskt och förbättrar hanteringen av din Jeep medan bogsering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103034.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.