Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Vattentäta Förvaring Idéer för en ATV

Exteriör lagring alternativ måste vara vattentätt på ATV som är utsatta för extremt blöta förhållanden. Vattentäta påsar hålla växel torr, och kan även göras för att vara doft bevis, skydda mot hungriga djur. Lagring måste ha en bra metod för att fästa till ATV att säkerställa att objektet inte förloras på ofta ojämn terräng som ATV används på. Mjuka väskor

Mjuka påsar kan monteras på framsidan av ATV eller är fästa vid lasten grillen på baksidan. Vattentäta påsar är vanligtvis förseglade med vattentäta blixtlås eller kardborrband. Det finns flera alternativ för mjuka väskor som är både vattentät och skickade bevis för att hålla nyfikna asätare borta från din campingplats. Mjuka påsar måste vara konstruerad med ett vattentätt yttre lager med ett stötdämpande skikt på insidan för att förhindra hårda föremål som knivar och störar tält från att tränga in i påsen och minska dess integritet.
Hard Cases

hård väska väskor kan monteras permanent på en ATV eller fäst till lasthållare med bungee stubin. Svåra fall kan användas för att transportera föremål som är alltför skrymmande eller obekväma för mjuka bärväskor. De är vanligtvis förseglade med en packning, vilket gör dem en av de bättre alternativ för tätskikt. De har ett yttre hölje och en stötdämpande innerfoder. Det inre fodret kan tillverkas av skum eller något annat gummimaterial. Svåra fall kan också göras doft-tight.
Sadlar

Sadlar kan förses med många bilagor och hölster för campingutrustning. Vissa sadlar har vattentäta områden för att bära utrustning som kan skadas av fukt. Sadlar är utformade för att antingen montera över sätet eller drapera över baksidan. De innehåller ofta gott om utrymme för ännu större utrustning som vapen och campingutrustning. Sadlar har många remmar, stötdämpare och låsen för att hålla växeln inuti dem säkra och ordentligt ansluten till ATV.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102933.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.