Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur man väljer en ATV Sand Tire

En ATV sand däck är en typ av däck särskilt utformade för att hjälpa en ATV resa genom sanden. Mest sand däck har två olika stilar för fram-och bakhjulen. Framhjulen är smidig med ett smalt roder sticker ut från mitten av däcket. De bakre däcken har stora, vågiga "paddlar" på däcken, som driver sanden ut från runt däcken och ger dragkraft. Tillsammans, dessa däck vägleda en ATV genom sanden utan att fastna. Men om du inte kör på sanden ofta, kanske du inte behöver en specialiserad sand däck. Instruktioner
1

Bestäm om du vill ha all-terrain däck eller däck speciellt för sand körning. All-terrain däck är utformade för att driva igenom en rad olika marktyper, medan specifika sand däck fungerar bara i sanden. En nackdel med specifika sand däck är att du måste sätta dem på och ta av dem varje gång du lämnar sandiga förhållanden.
2

Bestäm en budget för däcken. Du kan spendera runt $ 100 per däck för de högre prisklasserna varumärken sand däck, eller så kan du spendera runt $ 60 per däck av lägre däck med 2010. Men de dyrare däck har vanligtvis bättre. Om du gör en hel del sand körning, sedan köpa däck som är dyrare kommer sannolikt att löna sig.
3

Välj däck som passar din ram. ATV däck finns i en rad tjocklekar och storlekar och du bör välja en som passar storleken på din ATV. Typiskt, sand däck är breda och stora, som hjälper att hålla däcken från att fastna i sanden.
4

Välj ett däck som du använder ofta. Om du väljer en dyr uppsättning av sand däck, komplett med främre roder och rygg paddlar, kommer de att arbeta enbart i sanden. Om du sällan stöter på sand, å andra sidan, då en särskild sand däck är förmodligen inte värt den extra kostnaden. Du kan resa genom sand med regelbundna all-terrain däck om du släpper ut en del av luften och färdas snabbt över sanden utan att stanna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103224.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.