Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

4X4 Trails i Ohio

Fans av leriga stigar i delstaten Ohio har inte långt att söka. Den Buckeye State är hem till några av de lerigaste spår i mellanvästern, som ger bra lägen för 4x4-entusiaster att testa sina hjul. Dessa spår, som ligger på landsbygden i hela Ohio, gynnas av ägare av jeepar, lastbilar och en myriad av terrängfordon från hela staten. Happy Hollow Dirt Park

ligger i Hillsboro, Ohio, är Happy Hollow Dirt Park en 100-acre landområde som innehåller en cirkel spår, miles av kuperad och kraftigt skogbevuxen stigar och en dra remsan. Happy Hollow, även på privat egendom, är öppen för allmänheten och innehåller bekvämligheter som badrum, anläggningar duscha, en på plats butik och anläggningar camping. Leden är robust inom många områden men planar ut till mer mjukt böljande kullar i andra. Och med oktober 2010, i genomsnitt kostnaden att rida på Happy Hollow Trail $ 10, vilket inkluderade en hel dag av obegränsad ridning, även om priserna kan komma att ändras.

Happy Hollow Dirt Park |

3419 State Route 41

Hillsboro, OH 45133

937-588-2164

humboldthills.com
Forbidden Zone Park

Forbidden Zone Park, också känd för lokalbefolkningen som Wellsville, Pitts och Yellow Creek ligger i Hammondsville, Ohio, bara 20 minuter utanför Steubenville. Forbidden Zone är öppet för alla typer av terränggående fordon inklusive jeepar, fyrhjulingar, lastbilar och motorcyklar och fungerar 365 dagar om året. Leden, som varierar från kuperad att släta, erbjuder områden som är lämpliga för nykomlingar till sporten och utmanande spår för mer avancerade åkare. Dessutom kan Forbidden Park hyras ut för händelser såsom födelsedag och privata fester. Och med oktober 2010, i genomsnitt kostnaden att rida på Forbidden Zone $ 10 per dag eller $ 20 per helg per person. Camping finns också tillgängliga för en extra kostnad.

Forbidden Zone Park & ​​

Twp Rd 306

Hammondsville, OH 43930

740-219-9448
Addera Hanging Rock Trail

Hanging Rock, ett terrängfordon spår i Pedro, Ohio, är öppen för ryttare 16 och över och kräver att alla fordon vara registrerats med presidiet för motorfordon för att rida. Leden, som varierar i terrängen från asfalterad till trädbevuxen och kuperad, är lämplig för motorcyklar och fyrhjulingar mindre än 50 inches i bredd. Alla ryttare vid Hanging Rock är skyldiga att inneha ett giltigt körkort för att köra bil. Vandring, camping och fiske finns också på plats. Från och med oktober 2010, det fanns ingen kostnad att rida.

Hanging Rock Trail

6518 State Route 93

Pedro, Ohio 45659

614-532 -3223 Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103030.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.