Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Svagheterna i 1979 Bronco

Den 1979 Ford Bronco är en av de mer unika modeller som Ford bolaget någonsin har kommit ut med. Den '79 Bronco har ett stort efter av fans och entusiaster som respekterar design och unika i detta fordon. Det är också lätt att anpassa och det är hållbart, både egenskaper som har gjort så många av dessa fordon ska vara användbar efter decennier på vägen. Alltför Unik

En av de stora potentiella svagheter av 1979 Ford Bronco är att det är nästan för unik. Både 1978 och 1979 modeller, som bygger på samma konstruktion, har bara producerat två år från unik design som skiljer sig mycket från de Broncos producerade både före och efter. På grund av detta, kan hitta delar vara mycket svårt eftersom de är knappa och mycket eftertraktade av människor som fortsätter att använda sina 1979 Bronco. Även när delar kan hittas, de tenderar att bli dyrare på grund av efterfrågan och begränsat utbud.
Anpassning

En andra fråga som ofta kommer upp med den här modellen är hur ofta ursprungliga ägarna skräddarsy sina fordon. 1979 Bronco lånade sig till att vara lätt att anpassa efter mer makt eller off-road förmåga av individer som hade ens grundläggande mekaniska kunskaper. Detta är inte en fråga för de människor som ursprungligen ville anpassa bilen, men det är ett problem för alla som köper det anpassade fordon och måste lista ut hur man får reservdelar när något går fel. Många av de vanligaste förändringarna ont även 1979 Bronco s redan dålig gas körsträcka.
Gas Mätarställning

Kanske den största svagheten i alla de 1979 Ford Bronco skulle vara helt fruktansvärt gas körsträcka. Medan det finns inga officiella siffror lämnats om vad gas körsträcka är för den genomsnittliga '79 Bronco, gemensamma uppskattningar varierar från så lite som 10 miles per gallon för stadskörning till 14 miles per gallon för landsvägskörning.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102839.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.