Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur man gör en flätad bogserlina

bogserlinor är oftast bundna mellan baksidan av ett fordon för att dra längs något tungt, som en annan bil eller en båt, eller ett objekt som inte lätt kan flyttas, som ett fallna träd. Ibland spänningen på enda lina kan bli instabil och för mycket för en enda lina. Fläta tre rep i ena distribuerar spänningen genom varje linje, vilket gör flätat rep mer kapabel att hantera vikten. Saker du behöver
Rope
Silvertejp
Twine (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Skär tre lika långa repet och lägg dem på en plan yta eller hänga dem från en hög plats som taket på ett hus. Om repet är mer än fem meter lång en hjälpare kan behövas för att fortsätta fläta raderna. Tillsammans
2

Wrap de tre linor, börjar vid ca 8 inches från ena änden. Tejpa ändarna på plats med tejp eller samla ihop dem på plats med snöre. Håll resten av varje rep rakt och separat.
3

Braid repen tillsammans. Dra först rätt rep över centrum repet och placera den mellan mitten och vänster rep. Nästa Dra den vänstra repet över centrum repet och placera den mellan mitten och höger rep. Fortsätt omväxlande höger rep över mitten och vänster rep över centrum tills du når slutet av de tre linor. Kontrollera att varje sektion är tätt innan du flyttar till nästa avsnitt. Låt inte repen att trassla (om möjligt, ha hjälpare hålla isär dem). Låt de sista 8 inches löst.
4

Kontrollera att hela flätan är tight.
5

Tejpa den lösa änden av flätat rep med tejp eller knyt den med snöre så att det inte kommer ångra.
6

Loop de sista 8 inches över och spetsar de lösa ändarna i trådarna i repet. Tuck centrum till centrum-strängen, vänster till vänster och höger till höger. Fortsätt att snöra ändarna genom linan axeln tills de lösa ändarna är helt vävt igenom.
7

Wrap början av slingan med tejp eller snöre för att hålla den från att lossna.

8

Lace de lösa ändarna av den andra sidan av repet genom axeln på samma sätt som man gjorde till den motsatta änden. Fäst slingan med tejp eller snöre.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103221.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.