Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur att lägga ner början på en Wrangler

Att sätta ner toppen av en Jeep Wrangler är bra sätt att njuta av utomhus. Med den mjuka toppen på en Jeep Wrangler är en ganska enkel process som kan göras av en person i en relativt kort tid. Demontering av toppen är mer komplicerad på grund av vikten av den hårda toppen, men det kan också tas bort med ordentlig planering. Instruktioner
Soft Top borttagning
1

bort och säkerhet lägga undan alla jeep fönster. Beroende på vilken typ av dörrar du har, kan främre fönstren packa antingen eller rulla nedåt. Bakre fönster kommer att helt packa. Bakrutan unzips längs båda sidorna, rullar upp och snäpper på plats. Lossa svart plast djurhållare ovanför främre fönstren när du tar bort dem.
2

Gå till baksidan av jeep, lossa hörnen sufflett från de bakre hörnen på jeep genom att dra ner på dem tills plast formade clips komma ut ur läppen på kroppen av Jeep.
3

Gå till framsidan av Jeep och lokalisera de två klippen metall spärren som håller framsidan av Jeep topp till kroppen. Lyft dessa lås och ta bort klämmorna. Vik den övre ryggen, och se till att stoppa alla bitar av toppen i jeep som du viker.
Hard Top borttagning
4

Lossa klämmorna och skruvarna hålla toppen på Jeep. Om Wrangler är en JK eller fyrdörrars modell, ta bort frihet toppaneler genom frigörande dem. Ta bort den vänstra panelen innan rätten.
5

Lyft bakrutan glaset så att den inte klipper bakluckan eller skadas under avlägsnande av toppen. Lossa kablaget inifrån Jeep genom att lätt klämma och ta bort pluggen.
6

Ta bort hardtop så varsamt som möjligt. Eftersom hårda toppar är tunga och obekväma, kan de inte typiskt avlägsnas av en person. Antingen få flera andra människor att hjälpa till att lyfta av toppen på Jeep, eller köpa och använda en speciellt utformad Jeep topp hissa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103165.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.