Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

1988 Toyota 4X4 Specifikationer

Under 1988 producerade Toyota Motor Company populära 4x4 pickup lastbilar . Bilarna tillverkades för att konkurrera med Ford och Chevrolet s olika varumärken lastbil . Toyota erbjöd en state - of-the - art fyra och en sexcylindrig motor , även om de återanvänds fjädring och kaross från föregående år . Motorspecifikationer

4x4 Toyota pickup finns i antingen en vanlig eller en förlängd hytt version . Den regelbundna hytten pickup är utrustad med en 2,4 - liters motor som är kapabel att uppnå 116 hästkrafter . Den sexcylindriga 4x4 förlängd hytt pickup är utrustad med en 3,0 - liters motor som ger 145 hästkrafter .
Transmission och Cargo

regelbundna hytten fyrcylindriga och utökad hytt sexcylindriga Toyota 4x4 är utrustad med en femväxlad manuell växellåda , med möjlighet att uppgradera till en automatisk växellåda . De pickups finns endast i två -dörrars regelbunden och utökad hyttmodeller , med möjlighet till in tre till fem passagerare .
Fuel Economy

Bränsleekonomi var inte ett stort problem under 1988 . Däremot konkurrerade Toyotas 4x4 mickar med de andra stora 4x4 mickar tillverkade det året . Den regelbundna hytten fyrcylindriga 4x4 pickup får 22 miles per gallon i staden och 24 miles per gallon på motorvägen . Den sexcylindriga motorn kan uppnå 16 miles per gallon i staden och 20 miles per gallon på motorvägen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102806.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.