Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Instruktioner för att ta bort Jeep Dörrar

Ta bort dörrarna på en Jeep Wrangler är ett sätt för off-Roaders att öka den öppna tillgängligheten till sina fordon. Genom att ta bort en jeep dörrar, kan du öka din synlighet på banorna och landskap när cruising avlägsna stränder eller vandringslederna i bergen. Flera olika modeller av Jeepar har löstagbara dörrar som gör att du och dina passagerare till fullo njuta av utomhus Jeep erfarenhet. Du kan ta bort dörrarna på de flesta Jeep Wranglers, inklusive YJ, TJ och JK-modeller. Saker du behöver
13mm hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Öppna Jeep dörren och leta muttrarna på undersidan av gångjärnen. Det bör finnas två gångjärn på varje dörr och varje gångjärn ska ha en enda flyttbar mutter på undersidan.
2

Ta bort muttrarna med en 13 mm hylsnyckel. Förvara nötterna på en säker plats, du kommer att ha dem när du sätter dörrarna igen på Addera 3

Hitta och ta bort swing-begränsande bandet på insidan av dörren.. Detta är ett svart nylonband som är fäst till dörren i ena änden och slinga över en metallstav på insidan av Jeep kropp på den andra. Du kan ta bort den genom att glida öglan löst över toppen av metallstav.
4

tag i jeep dörren ordentligt med ena handen på var sida och dra uppåt tills dörren glider av gångjärnen. Ställ dörren upprätt mot en fast, icke-slipande yta för att undvika lackskador.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103029.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.