Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Så här ändrar en Suzuki 4X4

När de flesta människor rulla sin nya Suzuki 4x4 utanför bilen mycket de har visioner om off-road äventyr genom skogen och lera. Detta kan bero på att det finns en enorm eftermarknad tillägnad Suzuki 4x4 och off-road entusiasten. På grund av detta alternativ för att anpassa Suzuki är rikligt, kostnad affektiva och lätt att installera. Om du vill fylla i några grundläggande förändringar för att få din Suzuki 4x4 på leden, kommer dessa grundläggande installationer få dig att gå. Saker du behöver
Suspension lift kit
Body lift kit
vulstlås fälgar
Off-road däck
halk plattorna
Visa fler instruktioner
1

Installera en suspension och kroppen lift kit på din Suzuki 4x4 att höja botten av fordonet från marken för ökad markfrigång. Resultatet är tvåfaldigt. Först, ökar storleken på hindren fordonet kan färdas över och det ökar storleken på fälgar och däck du kan sätta på fordonet. Detta är ett måste om du planerar att köra något annat än nybörjare spår.
2

Installera bead-lock fälgar och off-road däck. Bead lås fälgar fästa däcket på fälgen med skruvar. Detta ger föraren möjlighet att luft-ner däcket för ökad dragkraft utan risk för spinning av däcket från fälgen. Används tillsammans med off-road däck, ger detta combo ett 4x4 fordon möjlighet att passera i löst grus, djupare lera och rockigare terräng. Om du planerar att köra Suzuki på asfalterade vägar, fälgar köp DOT-certifierade och off-road däck för att säkerställa att fordonet stannar Street Legal.
3

Installera glidplattor att skydda de främre axlarna , A-armar, K-medlemmar, Oljetråg, kylare och andra intrikata utrustning placerad under Suzuki. Det enklaste sättet att få strandsatta på leden är att punktera oljetråget med en sten eller bryta en axel på ett fallna träd. Hasplåtar skyddar undersidan av fordonet och hjälpa skjut fordonet över farliga hinder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102973.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.