Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Så monterar du ett Beadlock

Beadlock hjul gör att du kan installera stora diameter däck utan dyra däck utrustning eller resor till en däckverkstad för installation. Beadlock fälgar har ett centrum fläns som håller insidan pärla av däcket på plats. Över flänsen och däcksfoten vilar en ring. Ringen håller yttervägg vulst fäst vid hjulet. En korrekt installerad däck kommer inte separera från beadlock hjulet även utan luft för att köra off-road med din fyrhjulsdrivna bil. Saker du behöver
Diskmedel
Ventilspindel
Valve stem installationsverktyg för 1-liters plasthink
5-liters plasthink
Rent vatten
mjuk borste
antikärvningsmedel
Dead slag Mallet
Hylsnyckelsats
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Häll diskmedel på den vidgade änden av en ventil stem. Skjut den gängade änden av ventilskaftet i hålet av en beadlock hjulet. Ställ ett ventilskaft stam installationsverktyg på gängorna av ventilskaftet. Vrid verktyget medurs 04:56 revolutioner. Dra verktyget mot dig tills ventilspindeln skjuts på plats. Vrid verktyget moturs för att ta bort den från stammen trådar.
2

Häll ungefär en tsk. diskmedel i 1-liters plasthink. Fyll hinken till hälften med rent vatten.
3

Ställ beadlock hjulet med insidan vänd mot marken. Doppa en mjuk pensel i tvållösning. Gnid borsten på insidan däckvulsten. Skjut däckvulsten över framsidan vulsten av hjulet. Luta hjulet och däcket bort från golvet. Placera 5-gallon plasthink under insidan av hjulet. Vila hjulet på hinken.
4

Knacka lätt på utsidan däckvulsten med en död slag hammare för att arbeta den under hjulflänsen. Rikta ringen aluminium beadlock med hålen i hjulet flänsen. Coat varje ring bolt med gängsmörja innan du trär in den hjulflänsen att hålla bultarna korroderar till hjulet.
5

Dra åt varje skruv med en matchad socket bifogas en momentnyckel. Använd en korsvis för att dra åt hjulbultarna gradvis till 12 till 15 ft-lbs. av vridmoment.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103089.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.