Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Campingplatser för ATV i norra Kalifornien

Campingplatser i ATV rekreationsområden och parker erbjuder tre huvudsakliga fördelar. Först är det osannolikt att någon kommer att klaga på allt ljud du gör. Andra, kan du vara säker på att din ATV användning är laglig och tillåten. Och tredje, kan du vara ute i tältet, drack kaffe och redo för en dags ridning inom några minuter. Norra Kalifornien erbjuder bergigt och kustlandskap med flera orter skräddarsydda för ATV off-road körning. Red Mountain Campground

52.000 hektar Cow Mountain Recreation Area tar sitt namn från Longhorn nötkreatur som en gång strövade här. Det är nu Bureau of Land Management (BLM) mark. Den södra Cow Mountain OHV (Off-Highway Vehicle) området är skräddarsydd för ATV och andra off-trafikanter fordon. BLM webbplats meddelar att tillfartsvägarna är olämpliga för stora husvagnar och släpvagnar. Du rekommenderas att ringa i förväg om vädret är dåligt, eftersom spår kan stänga för att bevara dem. Anläggningen erbjuder 120 miles av vandringsleder på olika nivåer av skicklighet.

Cow Mountain erbjuder fem campingplatser, varav ingen har fler än tio platser och som har mer eller mindre liknande anläggningar. Till exempel erbjuder Red Mountain Campground tio platser med toaletter, utomhusgrill och picknickbord. Den ger inte dricksvatten, men är bara två och en halv miles senaste banorna "staging area.

Red Mountain Campground

South Cow Mountain |

Mill Creek Road

Ukiah 95482

707-468-4000

blm.gov
Carnegie State Vehicular Recreation Area (SVRA) katalog

Hilly Carnegie SVRA broar Alameda och San Joaquin län och är en California State Park. Den SVRA sammanfaller med ett statligt historiskt landmärke, Carnegie tegel och keramik Company. På plats finns bland annat spår för alla typer av off-road entusiast, en livsmedelsbutik och en motor sport leverans butik. Enligt state park hemsida, har motorcyklister ridit kullarna sedan 1940-talet och SVRA skapades 1970.

Carnegie Campingen har 23 platser med picknick vindskydd, eldplats och den viktiga dusch block. Det är varken en dump station eller vatten för att fylla tankarna. ATV och motorcykel spår ger dig en plats att spela, eller så kan du träna ditt barn på 70cc eller 110cc nybörjare spår. Tyst slutar oftast klockan 8 på morgonen, vilket betyder att vid 8:01, kommer motorerna att skjuta upp.

Carnegie SVRA

18600 Corral Hollow Road

Tracy, CA 95.736

925-447-9027

ohv.parks.ca.gov
Ruck-a-Chucky Campingplats

Mammoth Bar OHV Area är en del av Auburn State Recreation Area, i Sierra Nevada foten. Den OHV Området kombinerar spår för ATV ryttare och motorcyklister med vacker utsikt över bergen och American River. Marken "ägs" av presidiet för regenerering men California State Parks systemet körs. Du förväntas hålla sig till utsedda spår, varav några är loopar och andra som är tvåvägs. Den OHV området finns picknickbord och grillar. Du kan använda de kemiska toaletter men det finns inget dricksvatten. Plocka upp spår kartor vid ingången monter.

Auburn State Recreation Area har fyra primitiva campingplatser. Ruck-a-Chucky Camping är på Drivers Flat Road, off Foresthill Road. Det finns fem platser med inget dricksvatten, men du kan använda toaletter och soptunnor. Tillfartsväg är grus och smuts.

Ruck-a-Chucky Campingplats

Old Foresthill Road, CA CA 95.614

530-885-4527

parks.ca.gov

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102979.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.