Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hummer H3 Off Road Performance

Producerad av Sichuan Tengzhong Co har Hummer H3 utformats för att navigera ojämn och oländig terräng. H3 modeller levereras med funktioner anpassade för off-road rekreation, såsom en StabiliTrak Control System, Hill Start Assist och vältning sensorsystem. H3 Models

De tre versionerna av Hummer H3 är standard H3, H3 Alpha och H3X. Standard H3 modeller är utformade för att vara lättare, smidiga och bränslesnåla fordon off-road. Den H3 Alpha erbjuder mer hästkrafter och vridmoment, vilket hjälper den att utföra i steniga och bergiga miljöer. H3X har makt och kapacitet av H3 Alpha, förutom att det har en snyggare exteriör förstärkt med kromade fälgar och andra tillbehör.
Capabilities

H3 lönegrad kapacitet tillåter den klättra terrängen på en 60 procent vinkel. H3 har förmågan att resa över terrängen i sidled vid en 40 procent lutning utan att luta över. H3 kan också färdas genom vatten upp till 24 inches djupt. Hill Start Assistance är en elektronisk parkeringsbroms som håller ett fordon från att halka när på kullar, och rollover sensing-systemet larmar en H3 föraren om hans bil är på väg att välta.
Prestanda

Enligt Edmunds.com är H3 ett imponerande fordon när det gäller att navigera terräng. H3 kunde enkelt navigera olika terräng utan att skadas på grund av sin markfrigång, överdimensionerade däck, terrängegenskaper och tallrikar sladda. Terrängegenskaper kan också förstärkas med en suspension paket som erbjuder fordon modifieringar såsom kortare-växlad transfer case för bättre klättring och fallande och fast fjädring tuning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102876.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.