Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Tekniska specifikationer för 1993 Jeep Wrangler

Jeep utvecklat Wrangler för allmänheten som en kopia av jeep fordon som används av amerikanska soldater under andra världskriget, Vietnam och andra krig och konflikter runt om i världen. Jeep s robusta design och tillförlitlighet i ojämn terräng gjorde det en pålitlig militärfordon. Detta rykte som Jeep till dess offentliga produktionsform. Specifikationerna för 1993 Jeep Wrangler är kännetecknande för ett fordon för allmänheten, snarare än militär, användning. Exteriör Specs

Utsidan av 1993 Jeep Wrangler hade tunga paneler ståldörr att även lättare spårvidd än de militära användningsområden, var fortfarande slitstark. Fordonet hade en hjulbas på 93,4 inches, en total höjd av 72 inches och en kropp bredd av 66 inches. Den långa hjulbasen gav Wrangler sin fantastiska off-road förmåga. Addera Interiör

1993 Jeep Wrangler fanns med säten trasa skopa fram och en duk bänk för den bakre som viks ner --- nog att sittplats fyra personer bekvämt. Fordonet erbjuds huvudhöjd på 41,4 inches i framsätet och 40,3 centimeter i baksätet, hålla utrymme rymlig hela fordonet. Benutrymme var inte gott om i bak, men endast 35 inches, i motsats till de 39,4 inches i fronten.
Prestanda

Jeep utformad 1993 Wrangler med både on-och off-road komfort i åtanke, installera tunga bladfjädrar för att absorbera de gropar och gupp i vägen. V6, 180-hästkrafter, 4-l motor hade en vanlig manuell fyrväxlad växellåda. Den 1993 Jeep Wrangler inte erbjuda automatiska växellådor.

Att matcha terrängegenskaper av detta fordon, kom fyrhjulsdrift med främre låsning hubbar standard. Addera Efficiency

Jeep Wrangler hade en 20-gallon blyfri bensin tank. Den 1993 Jeep Wrangler genomsnitt ungefär 16 miles per gallon, beroende på föraren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103013.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.