Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur man berättar skillnaden mellan en 2WD & AWD Honda Element

Honda Motors har sålt Honda Element sedan 2003 års modell i flera utföranden. Element finns i två-hjul framhjulsdrift eller fyrhjulsdrift. De två olika-modellerna är identiska från utsidan förutom en "AWD" eller "4WD" emblem eller en visuell inspektion under fordonet. Skillnaden i de två kan också bestämmas genom avkodning av Elements Vehicle Identification Number, eller VIN. Instruktioner
1

Leta upp "AWD" eller "4WD" emblem på baksidan av elementet. Emblemet ligger på passagerarsidan-sidokanten hos bakluckan ungefär halvvägs upp. Om det inte finns någon emblemet, är fordonet antingen en två-hjulsdrivna modellen eller emblemet har tagits bort eller har lossnat.
2

Titta under bilen mellan de båda bakhjulen. Om fordonet är en all-wheel drive, kommer det att finnas en bar bifogas varje bakhjul. Staplarna fästa varje bakhjul till en församling mellan bakhjulen. Staplarna är bakaxeln går till den bakre överföringen fallet.
3

Leta efter VIN på Elements fordonets registreringsnummer, fordonets titel eller tillverkaren informationen dekal placerad i förarens dörrposten , bredvid spärren. Honda sätter en etikett här på alla fordon för att beteckna viktig fordonsinformation.
4

titta på den tredje, fjärde och femte siffran i VIN. Honda använder dessa siffror i VIN för att ange bilmodell, motor och drivlina. Siffrorna för elementet har varierat under åren, men de flesta årsmodeller, inklusive 2006 modellerna, har använt "YH1" och "YH2." "YH1" representerar ett två-hjulsdrivna modellen och "YH2" representerar en fyrhjulsdrift eller fyrhjulsdrift modell.
5

Navigera till en VIN avkodning sida på nätet. VIN Decoder sajter tar VIN och jämföra VIN siffrorna till en databas över alla tillverkare koder. Ange VIN. Fordonet, trim och drivlina information kommer att visas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103124.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.