Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur man installerar en Jeep Soft Top

Jeep Wrangler började tillverkas 1941, med 74 olika modeller som gjorts sedan dess. Den Wrangler är en populär bil, huruvida modellen är en Rubicon, Sahara eller CJ-7. Även om Jeep modellerna kan vara olika, är fortfarande en sak densamma: de alla behöver någon form av toppen. Jeep Wrangler suffletten är ett vanligt alternativ. Före installation av suffletten, se till att du har all maskinvara som var med när du köpte toppen. Saker du behöver
Bakre hållarstav
Visa fler instruktioner
1

Installera och låsa alla delar av den övre hårdvara ram. Den övre ramen ansluter nära vindrutan och en löpare längs sidan av Jeep. Ramen hårdvara låses på plats utan behov av andra verktyg.
2

Placera hela övre delen, utan fönster, försiktigt över Jeep. Placera plast löpare av toppen i hållaren på framsidan av vindrutan. Sträck upp så att du kan installera de bakre hörnen på toppen.
3

Snap suffletten till ramen från insidan av Jeep. Upprepa processen på baksidan av jeep, var noga med att förhindra rippning.
4

Zip sidorutorna på toppen, sedan placera plasten i hållaren. Likaså installera bakrutan, zippa fönstret på toppen och sedan placera bakluckan hållaren på bakrutan själv.
5

Fäst de främre fönstren till halva dörrarna genom att rada de tre stiften med genomföringar i dörren. Försiktigt sätta press på fönstret tills den är helt säkrad, och flytta till knäppa hörnet tyg på utsidan av dörren. Använd plasthållaren för att hålla fönstret på plats.
6

Snap Jeep sufflett till hårdvaran ramen ovanför förarens och passagerarnas dörrar. Detta kommer att hålla toppen robust. Promenera runt i jeep och kolla alla tryckknappar, blixtlås och hållare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102955.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.