Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Yamaha Blaster Fakta

Yamaha Blaster all - terrain fordon finns i två modeller: Black Metallic och Stardust Silver Special Edition och basmodellen i Team Yamaha Blå eller Silver /vit färgsättning . Yamaha erbjuder en sex - månaders garanti på sina Blasters . Motor

2006 Yamaha Blaster har en luftkyld 195 cc motor med en blygsam 6.6:1 kompressionsförhållande och rivstart tändsystem . En 26 mm Mikuni förgasare levererar bränsle från en 2.4 - liters tank . Växellådan är en sexväxlad manuell .
Storlek

324 -lbs . Blaster -modellen placeras på en 43,3 - tums hjulbas och är 68,3 inches lång . Den sitter relativt högt på 29,1 inches . Markfrigång , dock är snäva för en ATV på 4,7 inches .
Fjädring och bromsar

2006 Blaster är utrustad med oberoende dubbla triangellänkar suspension med 7,1 inches av resor fram och tillbaka . De främre stötdämparna har en fem - vägs system förspänning justering för att tillgodose ändringar i vikt och terräng . Den bakre fjädring är en bakre svängarm systemet . Dubbla hydrauliska skivbromsar är i fronten , och en enda hydraulisk skivbroms i bak .
Funktioner

ATV har en djupt stoppad sits , sågtandade footboards och multi - reflektor strålkastare . The Special Edition har svarta och lågor grafik .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103006.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.