Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Hur man stämmer en 1992 Honda Accord

En låt är en viktig del för att hålla din Honda Accord i trim. En stämma upp består av flera uppgifter som kräver rutinen förändras av specifika delar av din Accord motor. Din Honda Accord kommer att behöva ha en melodi upp minst vart 100.000 miles för att hålla den igång på högsta prestanda. Den typ av motor som används i en Accord kan du gå längre in mellan tune ups än de flesta andra bilar. Saker du behöver
Hylsnyckel
8mm uttag
Replacement bälten
5/8-in. djup och socket
Socket förlängning
Dot 4 bromsvätska
Spolarvätska
Oil
Kylvätska ruler
Visa fler instruktioner
1 < p> Öppna huven på Honda Accord fordonet. Använd en skiftnyckel 8mm uttag för att ta bort 8mm bultarna som håller luften rutan till motorn. Avlägsna luft rutan och sedan ta bort det gamla luftfiltret. Placera ett nytt luftfilter i luften rutan och refasten tillbaka lådan på plats med hjälp av hylsnyckel för att säkra bultarna du bort.
2

Använd handen för att dra av överenskommelsens caps tändstift. Ta en 5/8 tums hylsnyckel och placera den på bilens tändstiftet. Vrid tändstiftet moturs för att ta bort den från motorn. Placera den nya tändstift i nyckeln och sticka tillbaka in i motorn. Vrid nyckeln medurs för att dra åt tändstiftet på plats. Gör detta för alla tändstift i motorn.
3

Kontrollera nivån på alla vätskor i bilen. Kontrollera kylarvätska, olja, broms, servostyrning, och vindrutetorkare vätska för att se till att de alla är på rätt nivå. Om någon av vätskorna råkar vara lågt fylla dem upp till den rekommenderade nivån.
4

Kontrollera lufttrycket i Accord s däck. Om däcken är låg i luften se till att fylla upp dem. Detta kommer att hjälpa din bil att fungera smidigare och öka din gas körsträcka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102605.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.