Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Hur du justerar Brake Bias

Om du kör bil, du måste hela tiden kunna ändra hastighet samt tillämpa dina bromsar vid olika tidpunkter. Du vill bromsarna på både fram-och bakhjul din bil att ta med samma frekvens och samma gång för att undvika fel. Om du upplever denna typ av problem när racing, kommer du vill justera bromsen partiskhet. Saker du behöver
Jack står, låg upphov hiss eller lyftanordning | Masterprogram cylinderborrningar
Returfjäder
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

Sätt bilen upp på pallbockar, låg upphov hiss eller en lyftanordning. Vrid tillbaka och sedan framdäcken i följd för att dubbelkolla rörelsen när bromsarna inte tillämpas.
2

Undersök bromspedaler i bilen. De ska monteras säkert, och när det är möjligt, bör huvudcylindern nivå vara högre än det horisontalplan bromsok. Detta är för att förhindra att för mycket vätska dränering vilket kan resultera i dubbel-pumpning av pedalen.
3

Pump två pund resterande tryckventil i bromsledningen vid utloppet av befälhavaren cylinder. Detta är för att förhindra att vätskan rinner tillbaka.
4

Använd en kryssmejsel för att säkra bromsarna hårdare. Tänk på att du vill ha mjuk och maximal inbromsning i hög hastighet. Vrid skruvarna medurs på bromsbelägget att göra övergripande inbromsning hårdare och få bättre bromsförmåga i både normal och full gas läge.
5

Applicera en returfjäder till bromspedalen. Detta möjliggör bromsen att återgå till normalt läge när inget tryck anbringas på den. Det kommer att ge huvudcylinder tryckstången att återgå till sitt viloläge.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102689.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.