Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Vad görs för att My Volkswagen Beetle på 45.000 Mile Service?

Rutinmässigt underhåll av fordon innehåller en rad oljebyten , Däck rotationer och inspektioner som inträffar under hela livslängden på din bil . Den 45.000 mil service är en allmän inspektion och tune - up som ger din Volkswagen Beetle basen den behöver för de kommande 45.000 miles . Identifiering

45.000 mil tjänsten börjar vanligtvis med en allmän inspektion av din Beetle . Mekanikern kommer att kontrollera bilens motor och fjädring för eventuella problem som kan ha uppstått under de senaste tusen miles av användning . I tjänsten ingår normalt ett oljebyte och byte av ett antal filter , inklusive luftfilter , oljefilter och kabinen luftfiltret .
Funktioner

mekaniker kommer också inspektera din Beetle slangar efter läckor. Bromsbeläggen ska kontrolleras för slitage , och några mekaniker kommer att utföra ett däck rotation . De flesta butiker avslutar med ett däck - tryck check och kommer fylla på bromsen , transmission och vindrutespolare vätskor .
Tidsplan

45.000 mil tjänsten faller under kategorin av planerat underhåll , så även om din VW Beetle är i perfekt skick , bör du fortfarande ta den till butiken när den träffar 45.000 miles för att ha tjänsten utförs .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102505.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.