Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Hur vill kolla Firing Spark Plug

Testa tändstift kan hjälpa dig att bestämma villkor för din tändsystemet. Om din motor är igång ungefär, hoppa eller saknas, är ett bra ställe att börja tändstiften och sladdar. Testa tändstiften är snabb och enkel och kräver endast en testare tändstift tillgänglig på alla Biltema. En bra tändstift testare kommer du att kunna se om det finns gnista till en cylinder, bestämma kvaliteten på gnistan och arbeta säkert när du testar ditt tändsystem. Saker du behöver
gnistprovare
Visa fler instruktioner
1

Ta bort tändkabeln från tändstiftet på en cylinder. Det är bäst att ta bort varje tändkabeln en i taget för att inte blanda upp dem.
2

in den långa änden av tändstiftet testare på tändstiftet, och den andra änden in i bagageutrymmet på tändkabeln. Ställ inte kabeln på något varmt, t.ex. grenrör eller andra motordelar. Addera 3

Starta fordonet och observera gnistan i fönstret av testaren. Om det inte finns någon gnista, kontrollera anslutningarna på testaren och tändkabeln på distributören.
4

tillbaka pluggen om ingen gnista finns och testa igen. Om du fortfarande inte har gnista, måste du kontrollera ledningarna och distributör.
5

Testa varje plugg, ändra något som kan vara fel med ett nytt tändstift. Var noga med att kontrollera rekommendationerna från fordonstillverkaren för rätt tändstift ansökan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102237.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.