Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Hur man tar bort 2000 Dodge Caravan tändstift

tändstiften på en 2000 Dodge Caravan ger gnista till motorn , och är en integrerad del av den inre förbränningsprocessen . Över tiden , kan gapet på tändstiften vidgas , eller pluggar kan förlora effektivitet , vilket kommer att orsaka problem med funktionaliteten av motorn . För att fixa det du behöver byta tändstift , men det första steget är att ta bort dem från motorn . Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och förlängning
tändstift socket
Visa fler instruktioner
1

Låt motorn svalna innan du tar bort tändstiften . Börja med tändstift tråd på längst till vänster på motorn , närmast kylaren . Håll i tändstift tråd så nära cylinderhuvudet som möjligt. Ta bort pluggen tråden genom att dra bort den från motorn och vrida samtidigt .
2

unbolt tändstiftet ur motorn med 3/8-tums Ratchet , förlängning och tändstift socket . Löst ställa tändstift tråd till tändstift plats så att du inte blandar ihop eller korsar tändstift kablar när du går att sätta ihop motorn .
3

Upprepa steg 1 till 2 för varje återstående tändstift , arbetar en i taget för att se till att inga kablar eller tändstift får passeras .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102397.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.