Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Hur man stämmer en Pontiac Montana

Den Pontiac Montana är en minibuss som erbjöds av Pontiac 1997-2009. För att ställa upp en Pontiac Montana kräver kontroll av fordonets kapacitet, inställningar, mängd vridmoment som appliceras på motordelar och mer. En allmän stämma upp bör utföras regelbundet för att säkerställa att minivan säkerhet, prestanda och livslängd. Följande specifikationer hänvisar till 2000 Pontiac Montana, men kan användas som generella riktlinjer för någon annan Montana årsmodell. Saker du behöver
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera motorns kylsystem för att säkerställa att den har rätt mängd av 1,25 liter frostskyddsmedel. Eller 2,5 liter om minivan använder förblandad frostskyddsmedel.
2

Kontrollera luftkonditioneringen för att se om den har rätt mängd olja. Luftkonditioneringssystemet bör ha 8 dl olja.
3

Observera tändstiftet s gap. Tändstiftet bör ha ett gap på 0.060 inches.
4

Kontrollera muttrarna på hjulen på din Pontiac Montana för att säkerställa att de är säkra och täta. Använd en skiftnyckel för att dra åt varje tappmuttem med 100 mul-pounds av vridmoment.
5

Kontrollera att transmissionen har rätt mängd vätska i den. Överföringen ska innehålla 13,4 liter transmissionsolja.
6

Titta på muttrar och skruvar på motorns avgasgrenrör. Använd en skiftnyckel för att dra åt avgasgrenröret muttrarna med 12 foot-pounds av vridmoment, dubbar med 13 foot-pounds av vridmoment och avgasgrenröret nötter Rör med 26 foot-pounds av vridmoment. Börja i mitten av grenröret och använd en korsvis vid åtdragning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102638.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.