Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Hur man läser en AC Delco tändstift

De tändstift i bilens motor är oumbärliga . Utan dem skulle det inte finnas någon makt . Trots de moderna datorerna alla nya bilar har , kan en skicklig mekaniker berättar volymer om tillståndet i din motor , vilken typ av gas du använder och dina körvanor bara genom att undersöka dina använda tändstift . Om du har en General Motors fordon , kom det från fabriken med AC Delco tändstift som originalutrustning . Många mekaniker rekommenderar vistas med fabriken varumärke pluggar på grund av de snäva toleranserna i spänning för inbyggda elektroniken . Saker du behöver
Spark
plug skiftnyckel Begagnade tändstift
Tändstift analys diagram
Visa fler instruktioner
1

Ta bort tändstiften från din motor med nyckeln . Ställ varje plugg åt sidan i ordning den tas bort . Detta gör att du vet vilken cylinder hålls som plugg .
2

Undersök spetsen på varje plugg i ett väl upplyst område . Jämför elektroden färg och i skick för att på sjökortet ( se referenser ) . AC Delco pluggar slitage som alla andra pluggen , så att märket på sjökortet inte är relevant för din inspektion .
3

Följ rekommendationen på diagrammet för att lösa problemet som indikeras av tillstånd tändstiftet . Ta bilen till en mekaniker om de problem som anges är bortom din expertis .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102398.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.