Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Hur du justerar TOKICO Stötdämpare

Stötdämparen är utformad för att dämpa och kontrollera din ride kvalitet samt hantering av din bil . Om du bygger en prestanda bil som kör på banan och på gatan , är en solid investering en uppsättning ride - justerbara stötdämpare , såsom de som gjorts av Tokico . Med bara ett varv av en skruvmejsel kan du justera hur hårt eller mjukt du vill rida . Detta är en enkel uppgift som du kan göra på mindre än 10 minuter . Saker du behöver
Liten platt - head
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Pop huven och leta upp stagen . I mitten av skaftet på staget är röd och är märkt i ett cirkulärt mönster från 0 till 5 , där 0 är det mjukaste ride och 5 är den mest firman .
2

Placera en platt - head skruvmejsel i den lilla skåran i mitten av den röda cirkeln , och vrid skruvmejseln tills luckan pekar på den inställning du vill ha för din bil . Upprepa denna process tills du har justerat alla fyra hörnen .
3

Kör bilen runt kvarteret , och testa åkkomfort . Om du behöver strama upp hanteringen , upprepa processen och flytta numret upp åtminstone en punkt . Om du behöver mjuka upp attraktionen , upprepa processen genom att flytta numret ner åtminstone en punkt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102249.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.