Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Hur man byter en Mustang PCV Valve

Den positiva vevhusventilation ventilen roll i motorutsläpp är att rita uppmätta mängder luft och oförbrända gaser från vevhuset tillbaka in i insugningsröret så att det kan återvinnas i cylindrarna och förbränns. Den PCV-ventilen på Ford Mustang sitter i toppen av ventilkåpan där oförbrända gaser tenderar att bilda. Olja på ventilkåpan runt PCV ventil och genomföring indikerar en ventil som inte fungerar och behöver bytas ut. Saker du behöver
ren trasa eller handduk butik
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din Mustang och lokalisera PCV ventil på baksidan av förarsidan ventilkåpan. Den PCV-ventilen är en liten metallisk stycke med en koppling på den vid 90 grader mot huvudkropp av ventilen. Den har en stor gummislang fäst vid den som går till insugningsröret.
2

tag i ventilen och dra den rakt upp och ut ur ventilkåpan. Ventilen sitter bara i en gummigenomföring så det inte kräver mycket ansträngning för att ta bort
3

Fatta gummislang fäst i fästet på PCV ventil,. Dra rakt bakåt samtidigt som du vrider fram och tillbaka för att ta bort den från ventilen. Placera slangen åt sidan för nu och kasta det gamla PCV ventil.
4

Installera stora gummislangen på nya PCV ventil, skjuta slangen på ventilen sitter tills den sitter helt på kopplingen. Skjut den nya PCV ventilen i genomföringen på toppen av ventilkåpan, se till att det sätter sig på läppen ingjuten i ventilhuset.
5

Torka bort olja från ventilkåpan med en trasa eller butik handduk. Stäng huven på din Ford Mustang.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102363.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.