Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

BMW Stämma Information

BMW är känd inte bara för sin lyx, men också deras hastighet med bibehållen och maximera komfort. För BMW att förbli effektiva transportsätt, kommer lägligt optimeringar krävs. Vissa människor kan känna att de kan utföra sina egna TuneUp, men det kan vara bäst att ha en utbildad BMW mekaniker för att hantera ditt underhåll på grund av den komplicerade karaktären hos BMW-motorer. Oavsett år för din BMW, de grundläggande komponenterna är alla lika när man har en TuneUp. Tändning

För att din BMW till omsättningen ordentligt accelerera efter tomgång, kan tändning delar behöver regelbundet ändras. Tändstiften kontrolleras under varje tuneup. Var 30.000 miles, bör tändstift bytas på en BMW, enligt BMW mekaniker. Tändstift bistå med hastighet och acceleration. Tändstift kablar normalt inte ändras inom samma intervall som tändstift eftersom de har en ersättare tidsram mellan 50.000 till 100.000 miles. Distributör caps och rotorer byts ut när tändstiften ändras. Syresensorerna ändras under en tuneup eftersom inte bara kommer en defekt syresensor leda till att du missar ett utsläpp test, kan de äventyra även motorns prestanda och begränsa bränsleeffektivitet. BMW optimeringar kräver delar som är av högre kvalitet än billigare produkter som du kan hitta någon annanstans, vilket kan minska den övergripande kvaliteten på din BMW.
Filter

Oljefilter hjälp bevara din motor och även hålla motorolja ren. Oljebyten bör ske var 3000 miles, men när du utför en tuneup underhåll teknikern kontrollerar automatiskt att avgöra om oljefiltret behöver ändras. Luftfilter inte bara kontrollera kvaliteten på insidan av din bil, men också hålla de inre mekanik bilen ren. En PCV ventil, bränslefilter och filter transmission är också förändrats under en tuneup att förlänga livslängden på transmissionen, och bränslefiltret hjälper till med att förhindra motorstopp och svårstartad.
Kylarslangar och Bälten

kylarslangar och bälten kontrolleras och bytas också. Under de flesta underhållsåtgärder, är slangar och räkningar ofta förbises. Att ersätta dem kan eller inte kan ingå i priset för en TuneUp. Bränsleinsprutarna byts varje 100.000 miles. Din mekaniker kommer också att kontrollera detta under en TuneUp. Addera Var att gå för service

alltid gå till en BMW-återförsäljare eller mekaniker som är specialiserade på att inte bara service BMWs men också med autentiska delar som är specialiserade för BMW.
Kostnader

Beroende på plats, kan du betala så lite som $ 100 för din tuneup och upp till flera hundra dollar . Kostnaderna bestäms genom att gå till din BMW-återförsäljare, konkurrensen från BMW verkstäder i ditt område och ytterligare objekt som kan behöva repareras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102319.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.