Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Hur får man en bil Styling

Det är viktigt att ha bilen stämde upp. Som en tumregel bör du få en tune-up var 30.000 miles.Regular tune ups kan förhindra stora problem på vägen för dig. Det finns ett antal saker som behöver göras för att ha en bil trimmad-up. Dessa saker inkluderar byte av bränslefilter, byte av tändstift, byte av luftfiltret, kontrollera bälten och byte av luftfiltret. Instruktioner
1

** Byte av bränslefilter **

Byt bränslefiltret på din bil. Det är viktigt att ha en unclogged bränslefilter eftersom bränslefiltret syfte är att skydda bränslesystemet. När din bränslefiltret blir igensatt, kan den begränsade gasflödet resultera i dålig acceleration och minska din motorns prestanda. Andra problem kan uppstå.
2

** Byt tändstift **

Byt tändstift och byt tändstift kablar. Att ha god nytta tändstift hjälpa antända gasen ordentligt. Bra tändstift också hjälper till att spara på gas eftersom det ger dig bättre gas körsträcka.
3

** göra justeringar ventilerna **

Byt din ventil-cover packning när du märker att oljan sitter på toppen av din motor. Detta är ett tecken på en läcka.
4

** Har bälten ersättas och oljebyte **

Har dina bälten ersätter om de är slitna. Du kommer också vill ha din olja bytt.

Byta olja varje 3000 miles. Men om du har ett nyare fordon kan du vänta lite längre än 3000 miles för att ändra oil.Draining din olja regelbundet är viktigt eftersom detta förhindrar olja slam bygga upp och andra problem fordon som du vill undvika.

5

** Byt luftfilter och serva din bil batteri **

Få luftfiltret förändrats. Gör så oftare om du reser på smuts roads.Service också ditt bilbatteri. Tillsätt destillerat vatten till batteriet om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102266.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.