Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Hur Smörj & Clean Motorcykel Skjutmått skivbroms

De flesta motorcyklar har skivbromsar - lätta men ändå kraftfulla enheter för att stoppa hjulet genom friktion genom bromsbelägg . Bromsbelägg är monterade på bromsok , som är knutna till motorcykelns rotor . Smörjning och rengöring av bromsok skivbroms regelbundet kommer att hjälpa dig att sluta mer säkert och effektivt . " Motorcyklist Magazine " råder köper nya tätningar för dina bromsok i förväg , och be din återförsäljare hur många set du behöver för varje bromsok . Instruktioner
1

Ta bort bromsok från rotorn med en insexnyckel och lossa bromsen linje från bromsoket . Spraya insidan av bromsok noga med broms renare . Snabbt torka någon overspray på din motorcykel med en trasa för att undvika strippa krom eller chassidelar .
2

Lossa sälarna från toppen av bromsok borrningarna med en skruvmejsel . Avlägsna smuts från insidan av hålen med en trasa och tops . Applicera bromsrengöringsmedel .
3

Inspektera kolvarna för tecken på rost och smuts . Spraya insidan av bromsok och kolvar med broms renare frikostigt för att avlägsna eventuella föroreningar .
4

ihop tätningarna , med endast bromsvätska för smörjning . Byt ut bromsbeläggen och bromsledningen på bromsoket . Montera bromsok tillbaka på rotorn .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102526.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.