Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Hur man installerar Ford tändkablarna

Installera tändkablarna på din Ford motor är inte mycket annorlunda från att installera tändkablarna på varje motor, med undantag av att distributören är placerad på framsidan av vissa Ford V8-motorer. Om dina tändkablarna inte fungerar korrekt, kommer din motor körs inte bra eftersom gnistan är inte korrekt reser från distributören till motorn. Instruktioner
1

Låt motorn svalna minst 1 eller 2 timmar, tills du kan säkert röra utblåsningsgrenrören.
2

Välj en tråd på fördelaren där du vill ta bort och installera en ny tändkabeln. Dra boot av tråden utanför fördelarlocket genom att greppa boot där boot möter tråd, och dra kabeln tillbaka.
3

Håll tråden i ena handen, och dra den av eventuella tändkabeln videoklipp med händerna och dra tills du kommer till tändstiftet i andra änden. Greppa tändkabeln boot på samma sätt som i steg 1, och dra boot från tändstiftet.
4

Installera det nya tråden på fördelarlocket genom att sätta stöveln på elektroden på distributören och trycka den på plats tills startprocessen avger ett smällande ljud.
5

Kör ersättare tråden längs banan lämnas tomt genom tråden du tog bort i steg 2 och tryck gnista boot tändkabeln på tändstiftet tills den hoppar på plats.
6

Upprepa steg 1 till 4 för varje tändkabeln på motorn (för att inte korsa dina tändkablarna och få dem förvirrade).
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102257.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.