Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man diagnostiserar Front Problem End Alignment genom däckslitage

Det är lätt att kontrollera och diagnostisera dina däck för främre problem ände-inriktning med ett par metoder. Den första indikationen kan det finnas en anpassning problem är bilen inte kör smidigt och det verkar vara att dra eller drivande. Du kan behöva en front anpassning end hjul och i så fall skulle det behöva göras så snart som möjligt för att förhindra ytterligare slitage eller kostsamma skador på din bil. Saker du behöver
Penny
Visa fler instruktioner
Hur identifiera Front Problem End Alignment genom däckslitage
1 Kontrollera om din bil drar åt ena sidan samtidigt försiktigt släppa handtryck på ratten.

uppmärksam när bilen börjar att dra åt vänster eller höger och vill bo i en rak linje. Detta är en mycket bra indikation på att du behöver en hjulinställning. Det bästa sättet att kontrollera din bil med denna metod är att köra långsamt på rak plan väg och släpper ratten för en stund. Om den driver kontinuerligt till vänster eller höger när man släpper ratten så har det kontrolleras genast för en främre hjulinställning. Riskera inte ytterligare skador som kan bli mycket dyrt om allt du behöver är en anpassning.
2 Använd ett öre för att kontrollera slitna slitbanan.

Ta en titt på nära håll på dina däck och använd ett öre för att mäta slitbanan. Placera öre i spåret mellan trappstegen med Lincolns huvudet upp och ner. Om du kan se toppen av Lincolns huvud däcken är slitna och bör bytas ut direkt. Om du inte kan se toppen av huvudet då däcken inte är slitna. Vissa bilar specialister föreslår nu däckets slitbana Testet bör göras med en fjärdedel. När du placerar en fjärdedel upp och ner i ett spår och toppen av Washington huvud syns inte att det är dags att byta däcken. Detta förslag gäller mer för bilar som körs i områden med mycket regn och snö orsakar kraftig dragkraft. Även du bör kontrollera dina däck regelbundet använder öre eller kvartal metod speciellt om du är ständigt på väg. Att ha bra däck gör en stor skillnad i säker körning och bilens prestanda.
3 bilmekaniker kontroll däck

Undersök slitbanan på dina däck genom att köra handen fram och tillbaka över slitbanan. Var försiktig när du utför denna metod på grund av möjliga exponerade stål bältade trådar och skräp. Om ytterkanterna av de främre däcken är mer slitna än de inre kanterna, eller vice versa, det är överdriven belastning på framvagnen. Detta gör att ditt hjul för att böja inuti eller ut och en anpassning är nödvändig. Om dina däck ser ojämna i den ena riktningen och smidigt i en annan, kallas detta en "sågtand" slitage mönster och kan orsaka snabb däckslitage. Om dessa mönster uttalas, måste du ha dina däck ut omedelbart. Ibland, om dina däck är inte så illa att de kan vridas på baksidan. Fråga din inställning specialist för deras rekommendationer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101804.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.