Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur blästra och måla Fälgar

med fin fälgar på din bil är möjligt utan att gå till en butik och spendera stora pengar. Med rätt utrustning kan du blästra och måla dina fälgar att ge dem målgång du önskar. Med några specialitet verktyg, kan även kraftigt rostiga fälgar ser bättre ut än någonsin. Bär alltid lämplig skyddsutrustning och välj ett lämpligt område innan sandblästring något som processen kan skapa ganska rörigt och slipande partiklar kan verkligen resa. Saker du behöver
Säkerhetsutrustning (respirator, skyddsglasögon och handskar) katalog sandblasteren
Plastfolie
Drop duk
Sandpapper
Aerosol metallgrundfärg
Aerosol fälg måla
Aerosol fordonsindustrin klarlack
Visa fler instruktioner
1

Torka av fälgar med tvål och vatten och en ren trasa. Torka dem med en ren handduk. Inspektera fälgar och ta del av de mest skadade områden.
2

Ladda sandbläster med fint grus sand och placera kanten på en stor presenning utomhus eller under plast tälta. Slå på sandbläster och sakta spränga bort den gamla finishen, rost och repor från ytan. Flytta munstycket fram och tillbaka, slå de värsta områdena tills de är ordentligt rengjorda. Ta fälgen och upprepa detta steg med resten fälgar ska lackeras. Addera 3

Sand ut djupare repor på fälgar med sandpapper med små cirkulära rörelser tills ytorna är släta. Torka fälgar med renare och en trasa, var noga med att ta bort allt damm och skräp. Låt fälgarna torka.
4

Skaka burken med aerosol metallgrundfärg grundligt för att blanda materialet fullständigt. Håll kan om åtta till 12 inches från ytan på fälgen och applicera primer i ett tunt skikt, rör sig långsamt och med jämn, stadig rörelser.
5

Låt pälsen av metall primern torka och lätt sand fälgen. Torka den ren från skräp och tillämpa ett annat lager grundfärg. Upprepa detta steg för resterande fälgar. Låt fälgarna torka helt innan du fortsätter.
6

Skaka burken med aerosol fälg färg att blanda materialet fullständigt. Håll kan om åtta till 12 inches från ytan hos fälgen och tillämpa fälgen färgen i ett tunt skikt. Applicera aerosol fälg färgen följa samma instruktioner som används för att tillämpa den aerosol metallgrundfärg.
7

Skaka burken med aerosol fordonsindustrin klarlacken för att blanda materialet helt. Håll kan om åtta till 12 inches från ytan hos fälgen och applicera den klara beläggningen enligt samma förfaranden används för att applicera primern och fälg färg.
8

Tillåt den klara beläggningen för att torka och lätt sand fälgen. Torka den ren från skräp och tillämpa ett annat lager klarlack. Upprepa detta steg för resterande fälgar. Låt fälgarna torka helt innan du installerar dem på däcken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/102029.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.