Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Metod för beräkning Tire Pressure När däcket Varm

Även om det kan tyckas oviktigt för många förare, är däcktrycket en av de mest kritiska delarna om bilens prestanda. Däck fyllda till rätt tryck beloppen ge din bil bättre gas körsträcka och prestera bättre under stress, vilket minskar risken för en farlig punktering eller besvärande platt. Hålla dina däck pumpade till rätt nivå är en ganska enkel process, även i varmt väder. Saker du behöver
lufttrycksmätare
Visa fler instruktioner
1

avgör rekommenderad trycket värde för bilens däck. Det är viktigt att notera att däcktrycket ska vara till den nivå som anges av fordonets dörr klistermärke eller instruktionsboken, inte den högsta tilldelade tryck som anges på däcksidan.
2

Kontrollera trycket i dina däck med en lufttrycksmätare. Tryck mätaren ordentligt till luftintag och registrera trycket värdet.
3

Upprepa det här steget för alla dina fyra däck.
4

Kör ditt fordon några miles för att värma upp däcken. Fem till 10 miles är oftast ett tillräckligt avstånd för att göra däcken varma.
5

Record tryckvärdena på dina däck igen, notera skillnaderna från dina inledande värdena. Varma däck har högre värden, men med en bra uppfattning om hur mycket temperaturen påverkar dina mått du kan grovt bedöma din däcktrycket när däcken är varma. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101734.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.