Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur Rotera däck på en Chevy Impala

Den första Chevy Impala lossnade Detroit monteringslinjer i 1958 och var en stark säljare tills den gav vika för Caprice 1986. Den populära Chevy Impala reborn i 2006 som en stor familj sedan. Saker du behöver
Fyra pallbockar eller hydraulisk lyft
Crowbar med lug nut borttagning slutet
Visa fler instruktioner
1

Använd 16-tums däck på basmodeller och 17-tums på SS-modeller. Kontrollera att du har däck som köptes samtidigt innan du börjar rotera.
2

Lossa alla muttrarna på varje däck. Placera en träbit under den bakre däcken att hålla bilen från att rulla när du jack upp framför bilen.
3

Placera en domkraft på båda sidor under fronten på bilen . Lyft den bakre upp på två pallbockar. Det enklaste sättet att rotera däcken utan en hydraulisk hiss är att höja hela bilen upp på en gång.
4

Ta framdäcket passagerarsidan och rulla den till den bakre passagerarsidan. Ta bort den bakre däck och ersätta det med det främre däcket. Upprepa på andra sidan. Dra åt muttrarna tätt, men inte helt.
5

Sänk den bakre först och ersätta trä bakom däcken. Sänk fronten och sedan gå runt och dra åt tappmuttem dess snävaste passform.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100849.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.