Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man använder en Mini Cooper Tire Jack

Mini Cooper bil har ett däck domkraft som passar med det namn som är lite på mini sidan . Mini Cooper reservdäck verktygslåda ger en domkraft och vikning hjulkloss att använda när du byter däck . Mini Cooper uttaget ska användas på det sätt som den var utformad för att säkert palla upp bilen . Instruktioner
1

Vik och placera den fällbara hjulkloss under däck som inte kommer att kapade upp i ett läge för att förhindra bilen från att röra sig .
2

Lokalisera den utsedda stöttningspunkt bredvid hjulet höjas . De domkraftsfästen är små kuddar under den yttre kanten på karosseriet. De ligger bakom framhjulen och framför bakhjulen . . Addera 3

Placera Mini Cooper domkraften under bilen vid fästpunkten Den övre delen av domkraften är formad för att passa till formen av fästpunkten pad. Botten av domkraften vinklad något och bör vara platt på marken . När rätt läge , kommer uttaget att vara på en vinkel upp mot karossen .
4

in den fyrkantiga änden av jack handtaget i uttaget och vrid medurs för att höja bilen med domkraft eller moturs att sänka domkraften .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101905.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.