Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

WAC Regler om Däck

Delstaten Washington har satt regler och regler för däck, enligt Washington administrativ kod, eller WAC. Eftersom staten Washington genomgår en mängd olika säsonger, dessa regler omfattar vinter samt liksom sommaren körförhållanden. Dessutom, regler finns på plats för rätt däck omhändertagande. Reglerna är skrivna för att garantera den allmänna säkerheten, och alla som kör i Washington bör förstå att dessa regler finns lagar, och inte bara enkla rekommendationer. Slirskydd

När postat, måste alla fordon ha snökedjor installerat. Under vintermånaderna, staten vanligtvis inlägg skyltar på vägar som kan kräva kedjor för extra dragkraft. Det är upp till föraren att montera kedjorna innan du fortsätter på vägen. Fordon över 10.000 Ibs. måste bära två extra reservdelar kedjor, i händelse av brott. Motorvägen patrull kan förbjuda dig från att komma in någon del av vägen om du inte har kedjor på ditt fordon.
Tire Avgifter

För varje nytt däck säljs i detaljhandel nivå, är ett $ 1 avgift som staten .. Om däcket leasas måste avgiften tas ut i början av hyresavtalet. Denna avgift återbetalas om däcket är återbetalas. Dessutom är denna avgift inte tas ut till federala myndigheter eller till erkända medlemmar av en amerikansk indianstam.
Däck Avfallshantering

Den som transporterar avfall däck för vinst måste få en särskild licens, tillgänglig från Department of Licensing. $ 10.000 fullgörandegarantin måste postas, eller annan ekonomisk säkerhet garanteras, såsom bärare försäkring. För ägarna av lagring av avfall däck anläggningar, måste en konstruktion av anläggningen lämnas till Washington State Department of Licensing. Listan över regler för efterlevnad är lång, men en anläggning måste följa alla regler. Dessa inkluderar sanitära bestämmelser och brand säkerhetsbestämmelser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101825.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.