Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur gör jag en anmälan i Chicago

De genomsnittliga gatorna i Chicago kan sätta rekord i antalet offer som de påstår. Den skadade är inte människor ge efter för pistol lek och rampages misshandel, men snarare fendrar, däck och axlar tas ut genom en labyrint av gropar som pricken på gatorna under och efter varje hård vinter. Vädret är det värsta, eftersom besättningarna är folierad i sina försök att fylla gropar genom orubbliga utfällning. Den bästa skick under vilket att lägga helande asfalt är torrt väder, men Moder Natur sällan samarbetar. Ändå är det Department of Transportation engagerad i kampen, fyller hundratals gropar per dag. Om du faller offer för en av stadens svälja hål, ta en minut för att rapportera det så de följande i ditt kölvatten inte kommer att drabbas av samma öde som dig. Instruktioner
1

Hitta en jättegryta. Detta är det enklaste steget eftersom det är i allmänhet inte om dig att hitta en grop så mycket som det hitta dig.
2

Anteckna adressen. Gatan namn är viktigt, liksom eventuella korsning. Om du kan, hitta numret på byggnaden närmast potthål. Att vara så specifik som du kan kommer att försäkra att Smooth Streets riktar din jättegryta och inte en annan av vägbanan s pockmarks.
3

Rapportera gropen och dess plats genom att ringa 311.

4

Du kan också gå online till Illinois Department of Transportation hemsida nedan. Fyll i ditt namn och kontaktuppgifter och citera ditt klagomål i "fråga /kommentar" område.
5

Fyll i adressen till jättegryta tillsammans med en beskrivning av vägens tillstånd . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100909.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.