Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man väljer nya däck med 60.000 Miles

Många däck erbjuds med en 60.000 mil garanti och många däck håller ungefär så här länge. Vid 60.000 miles är det oftast dags att köpa nya däck till din bil. Det är viktigt att välja rätt däck för att hålla dig säker, ger störst bränsleeffektivitet och för att få bästa prestanda från din bil. Instruktioner
1

Bestäm tillverkarens rekommendationer för ditt fordon. Konsultera din instruktionsbok för att identifiera de största och minsta storlekarna och om tillverkaren rekommenderar ett visst märke eller typ av däck. Det enklaste sättet att få rätt däck är att byta däcken med desamma som för närvarande finns på fordonet. All information om en däckets storlek och tillverkare är placerade på sidan av däcket. Du kan helt enkelt skriva ner den här informationen och ta den till en däckhandlare och har dem byta däcken med nya versioner av däcket som är installerad.
2

Välj hur mycket trampa liv du vill ha på din däck. Detta kan också vara en fråga om budget. Om du arbetar med en liten budget kan du köpa däck som endast har ett mönsterdjup livslängd på 40.000 miles. För enkelhetens skull kan du köpa däck som inte kommer att behöva ändras förrän 90.000 miles. Addera 3

Välj ett däck som är väl anpassad till den typ av väder du kommer att stöta på. Om du bor i Seattle du kommer att vilja få ett däck med funktioner som är väl lämpade för vått väder. Du kan välja däck med off-road, vått väder, eller hög kapacitet hastighet, bara för att nämna några. Välja nödvändiga funktioner och eliminera onödiga sådana kan du spara pengar och hjälpa dig att få säkrare däck.
4

Bestäm vilken typ av däck du vill. Olika stilar kan lägga personlighet till din bil, höja eller sänka kroppen i bilen, eller förbättra gas körsträcka. Se till stilen av däcket du köper är kompatibel och säker att använda på din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101824.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.