Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man målar aluminiumfälgar

Fälgar är en viktig del av ett fordon överklagande, men de kan vara dyra. Ett enkelt sätt att få lite mer av bilens fabriken fälgar är att lära sig att måla aluminium fälgar. Du kan också köpa en begagnad uppsättning fälgar och måla dem för att täcka eventuella repor eller dings. Lär dig att måla aluminium fälgar och även göra lite pengar genom att måla dem för andra. Saker du behöver
320-grit sandpapper
Spray burk etsning primer för fälgar
Spray burk färg till fälgar
Soap
Vatten
Sponge
Sprayburk av tydliga päls för fälgar
Visa fler instruktioner
1

ta bort hjulen från bilen. Det är möjligt att måla dem samtidigt på bilen, men du kommer att få mycket bättre täckning om du tar bort fälgar.
2

Använd 320-slippapper för att jämna ut alla knick, repor eller dings i fälgar. De får inte försvinna helt, men de kommer att vara mycket mindre märkbar efter detta steg.
3

Tvätta fälgar med tvål och en svamp för att ta bort eventuellt skräp kvar från slipning. Ta bort allt material från fälgen, såsom olja och fett. Låt dem torka helt.
4

Spray etsning primer på hjulet, som täcker hela kanten. Detta är vad färgen kommer att följa, så några missade områden kommer att få färgen att vara väldigt tunn på den platsen.
5

Paint aluminium fälgar med färgen genom att spraya det jämnt och smidigt. Besprutning för mycket färg får den att köra, så spraya lätt och lägga ytterligare ett lager om det inte finns tillräckligt med täckning.
6

Låt färgen torka helt. Spraya klarlack ovanpå färgen med samma metoder. Låt klarlack torka helt innan du monterar fälgar på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101366.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.