Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur Vätskefyllda däck

öka vikten av ett fordon ökar dess förmåga att upprätthålla dragkraft. Medan det finns många olika alternativ för att lägga till fordonets vikt, kommer några av dem stör aerodynamiken av fordonet eller göra chassit obalanserad och svår att kontrollera. Lägga vikt däcken bevarar de andra kvaliteterna av fordonets konstruktion och samtidigt öka dragkraften. Adapter kit är gjorda för att använda vatten till Vätskefyllda däck, låter den önskade vikt som skall uppnås utan en massa arbete. Saker du behöver
ventilkärnan borttagning Air Tool Review /flytande adapter kit
Trädgårdsslang
Empty gallon kanna (om det behövs) katalog Tryckluft (om så önskas) katalog Funnel (om behövs) katalog frostskyddsmedel (om det behövs)
Visa fler instruktioner
1

Ta bort locket ventilskaftet, om den finns, och släppa ut luften i däcket genom att trycka ner ventilkärnan.
2

Ta ventilkärnan genom att skruva loss den från spindeln med en ventil verktyg kärna borttagning. Skruva den lilla ventiladaptern kärnhuset från luft /vätske-adapter kit på spindeln endast om det finns inga bostäder på stammen (den gängade kroppen att stammen skruvarna på).
3

Skruva luft /vätske slangadapter på den gängade änden av en vanlig trädgårdsslang. Fäst den andra änden av slangen till vattenförsörjningen tappen.
4

Snurra kragen på slutet av luft /vätske slangadapter över ventilspindeln huset tills det är handkraft.

5

Stäng av vattnet på att börja fylla däcket. Släpp lufttrycket från däcket när du fyller den med vatten genom att trycka på knappen för tryckavlastning på sidan av slangen adaptern och hålla den tills inget vatten eller luft kommer ut från avlastningsventilen.
6

Titta på en klocka för att veta när den önskade vikten av vatten har tillsatts däcket bygger på gallon per minut (GPM) flöde av vattenförsörjningen. Om GPM är okänd, innan du ansluter slangen till adaptern hur lång tid det tar att fylla en tom gallon kanna, kommer detta att berätta flödet. Alternativt kan däcket fyllas helt med vatten; däcket är full när vatten börjar att strömma ut ur stammen
7

Stäng av vattnet och ta bort adaptrar från ventilspindeln.. Byt ut ventilinsatsen och fylla det återstående utrymmet i däcket till rätt lufttryck, om det behövs. Var medveten om att det tar mycket mindre luft att nå tryck som trycket kommer att omfatta den som skapas av vattnet i däcket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101822.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.