Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur du köper Yokohama Däck

Däck har en begränsad livslängd. Inte bara trappsteg slits ut, de gummiblandningar försämras med åldern och kan misslyckas. Så däcken måste bytas med jämna mellanrum. Detta är en steg-för-steg guide om hur man får det bästa uppsättning av Yokahama däck till din bil. Instruktioner
1

Sök för Yokahama däck du behöver på Yokahama webbplats http://www.yokohamatire.com. Du kan söka efter fordonstyp, bilmodell, däckstorlek eller däckens namn. Bläddra igenom alternativen för ditt fordon. Webbplatsen kommer att ge dig en uppfattning om vilka typer av funktioner som finns tillgängliga.
2

Klicka på Dealer Locator fliken och välj en återförsäljare. För personliga vehcles tillåter Yokahama webbplats kan du söka efter fordonet och på postnummer.
3

Skriv ut Uniform Tire kvalitetsklass (UTQG) sida vid http://www.yokohamatire .com /customer_service /readingtire_utqg.aspx. Yokahama däck överensstämmer till UTQG. Testdata stämplat på däcksidan och kan ge dig en uppfattning om hur väl däcket kommer att pågå.
4

Besök återförsäljaren och läsa UTQG data på däcket. Treadware är ett mått på slitbanan hållbarhet. En slitbaneförslitning rating på 200 betyder slitbanan slits dubbelt så bra som standard, vilket är en rating på 100. Det finns också betyg för dragkraft, temperaturtålighet, och andra kvaliteter.
5

överens om ett pris med återförsäljaren. Glöm inte att arbetet med installationen kan öka kostnaderna. Det finns utrymme att manövrera här i era förhandlingar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101285.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.