Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man reparerar Rusty fälgar

Om du har en fälg som är kraftigt rostat, finns det några saker du kan göra för att åtgärda det utan att ersätta det. Det kan slipas och lackeras med material som du kan köpa i en bilverkstad eller hem förbättring butik. Även om det kanske inte ser så gott som ny, är det möjligt att bli av med rost genom att följa dessa steg. Saker du behöver Review, Multi-grit sandpapper
Plast trasa
Rust Bucket Remover Review av tvålvatten
Ren, torr dukar
Sprayburk om rostinhibitor primer
Spray burk färg, antingen krom eller annan önskad yta
Visa fler instruktioner
1

bort fälgen från däcket.
2

Använda grova sandpapper , grundligt sand fälgen. Eftersom den tunga rost, använd finare-grit sandpapper vid behov, gnugga i en cirkulär rörelse så mycket som möjligt.
3

bort allt damm och tillämpa rostborttagare till någon områden som fortfarande visar tecken på rost. Rengör hjulet med tvålvatten och torka med rena trasor. Låt fälgen torka helt i ett täckt område där vinden inte kan blåsa damm och skräp på det, precis som ditt garage.
4

Placera kanten på en trasa och skaka burken med rostskyddsmedel primer till blanda väl. Spricka öppna en dörr eller ett fönster för att ventilera garaget. Spraya hjulet från ca 6 till 10 inches bort, med hjälp av en svepande rörelse för att täcka ytan helt. Låt detta torka helt innan du fortsätter.
5

Skaka burken med önskad renovering färg för att blanda den fullständigt. Spraya över ytan från ca 6 t O10 inches bort, med hjälp av en svepande rörelse. Lägg ett andra lager efter de första pälsen torkar. Se till att ytan är helt täckt. Låt torka innan de monteras igen däcket på fälgen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101663.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.