Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man tar bort den vita bokstäver på däck

Vissa anpassade auto entusiaster älskar utseendet att vissa däck har , men som en solid svart exponering . Om ett däck kommer bara i en version med upphöjda vita bokstäver , skapar det ett problem . Om du är shopping för däck på nätet , bokstäverna " rwl " indikerar att däcket kommer med vita bokstäver . Även om det finns flera sätt att få den fasta svarta utseendet på sådana däck , det finns nackdelar med varje metod . För att undvika nackdelarna , är det bäst att hitta Blackwall däck som du gillar . Instruktioner
1

Omvänd däcken . Montera dem på fälgen så att insidan är vänd mot utsidan. Det är den enda permanenta och säkert sätt att göra ett däck med upphöjda vita bokstäver i en Blackwall däck .
2

Prova en blacking agent . Detta kommer att bibehålla det ursprungliga utseendet av däcket , men i en Blackwall version . Cyclo Industries tillverkar Raindance professionella däckvård produkter som vanligen används i bilaffärer och affärer detalj . De erbjuder ett ämne däck svärtan som matchar färgen och utseendet på de flesta däck . Du kommer inte hitta det i delar butiker eftersom det är en professionell produkt . Men du kanske övertala någon på ett återförsäljaravtal eller detalj butik för att få en burk för dig .
3

Använd ett rakblad för att skrapa bokstäver off . Detta är svårare än det låter eftersom bokstäver är oftast helt i vitt gummi som härdas i däcket . Du måste ta bort hela brevet , som kan lämna fula gropar i däcket .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101661.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.