Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Enklaste Snökedjor till Installera

snökedjor används för fordon som inte har fyrhjulsdrift, eller för fordon i extrema snöiga och isiga väderförhållanden. Med enkel att installera slirskydd kan du sätta kedjor på utan att gå under bilen, och utan att ta mer än några minuter. SCC Shur Grip Z

SCC Shur Grip Z snökedjor är gjorda för att passa alla fordon eller däckstorlek. Dessa kedjor uppfyller SAE klass "S" clearance krav och komma med kedja spännen. Dessa kedjor är gjorda för att monteras snabbt, och har gummi spännen så att de inte behöver efterdras.
Grip 4x4

Grip 4x4 kedjorna har plast stål överdraget kablar på insidan av däcket för att lokalisera tvärbäraren länkar. De är gjorda i ett rutmönster för att hålla fordonet glider i sidled. Varje kedja tar en eller två minuter att sätta på däcket, även i djup snö. Du installerar kedjorna genom att skjuta dem bakom däcket, vilket den inre kabelanslutningen till toppen av däcket, som förbinder den inre länken, ansluter den yttre länken, och sedan räta ut kedjorna. Kontrollera att kedjorna är åtdragna innan du kör på dem.
RUD Chain lätt att gå

RUD Chain gör kedjorna att gå över däck som är enkla att installera . Det enklaste att installera är det lätt att gå oss. För att installera dem, du placerar kedjan framför däcket, dra i den färgade bågen runt baksidan av däcket, dra båda ändarna av bågen upp på sidan av däcket, sammanfoga ändarna och pressa bågen över däcket trampa i ryggen. Kedjorna har färgade öljetter och slutar som hjälper dig att se i snön. Stålbandet kurvor runt däcket på baksidan så att du inte behöver komma under bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101635.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.