Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man tar bort en spik och Anslut en Tire

En punktering kan förstöra någon bilist dag, speciellt när man har bråttom till jobbet eller du har fastnat i mitten av ingenstans. Oavsett situation kan vara, behöver en punktering för att ersättas med en reservdel. Om du inte har ett reservdäck tillgänglig eller reservdäcket är också platt, det finns ett alternativ. Det finns däck reparationssatser finns på marknaden för att fastställa din punktering och få din bil igång på nolltid. Att ha en i bilen kan vara praktiskt för de oväntade reparationer. Saker du behöver
trafik signalanordning
Automotive jack
penna eller markör
Spetstång
däckreparationssats
Saxar
Portable 12-volts kompressor
ringtryckmätaren
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på ett säkert område av vägen, inte störande trafik eller mötande bilister.
2

Plats trafik varningsanordningar fram och längst bak i bilen för att varna mötande bilister. Också, poppar huven är ett annat sätt att göra dig synlig för andra bilister. Slå på bilens varningsblinkers för extra säkerhet.
3

Lyft bilen med domkraften som följer med bilen. Placera domkraften på axeln bakom punktering. Lyft bilen så högt att det punktering kan roteras manuellt.
4

Rotera punktering och inspektera den för att lokalisera punktering området. Markera platsen av nageln med en penna eller markör.
5

bort spiken med ett par nål-tång.
6

Sätt 02:58 droppar gummi cement från däckreparationssatsen på spetsen av sonden verktyget, också följer med satsen.
7

in sonden verktyget in punkteringen. Vrid sonden verktyget när du arbetar den in och ut ur punktering. Upprepa denna process två till tre gånger. De första insättningar av sonden verktyget kommer att vara svårt eftersom denna process kommer att förstora punkteringen för pluggen att passa in i den.
8

Sätt i kontakten från däckreparationssatsen i nålsögat spets plug verktyget ingår också i satsen. Kontrollera att kontakten är centrerad på spetsen av verktyget.
9

Sätt 2-3 droppar gummicement på pluggen. Sätt in kontakten i hålet tills 1/4 tum av pluggen lämnas exponerad ovanför däcket.
10

Vänta flera minuter för gummicementet att ställa upp. Vrid pluggen verktyget och dra ut den ur däcket pluggen. Däcket kontakten ska vara kvar i däcket. Klipp överskottet kontakten med en sax.
11

Fyll däcket med luft med hjälp av en portabel kompressor. Använd ett däck tolk för att kontrollera att däcket är vid dess rätta tryck. Se bilens instruktionsbok för rätt däcktryck eller notera däckets sidovägg för korrekt lufttryck.
12

Sänk bilen med domkraften och ta bort eventuella nödsignaler.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101636.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.