Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur Ren Wheels

Hjulen och däcken på en bil är områden som är utsatta för de mest smuts och fett , och är utan tvekan den mest ignorerade . Medan en riktig bil buff förmodligen betalar nära uppmärksamhet åt tillståndet i hennes hjul och däck , är det vanligt bilisten sannolikt att förbise dessa områden . Men med några enkla steg kan du få dina fälgar och däck glimmande som resten av bilen . Instruktioner
1

Samla dina rengöring leveranser . Vissa experter säger att vatten och ett milt rengöringsmedel fungerar bäst . Om du väljer en renare speciellt framtagen för däck och hjul , vara noga med att läsa etiketten noga , eftersom en del av de rengöringsmedel på marknaden kan orsaka missfärgning .
2

Använd en slang med högsta trycket du kan få , och spraya bort smuts från dina hjul och däck . Tvätta ett däck vid en tidpunkt . Detta gör att du kan se till att de inte torkar medan du rengör annat hjul . Torkad tvål kan lämna fläckar på dina däck och hjul .
3

Använda en butik trasa eller en svamp , frikostigt tillämpa tvål och vatten blandning och börja att ta bort smuts . Skrubba däck och alla sprickor på dig navkapslar . Beroende på hur smutsig dina däck är , kan du behöva skölja med en slang och upprepa en eller flera gånger .
4

Tvätta resten av bilen . Använd en annan svamp eftersom smuts från däcken kan innehålla små bitar av metall som kan repa ytan på din bil .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100813.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.