Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man installerar däckventiler i Trailer Däck

Trailer däck bidra till att stödja lasten, upprätthålla smidigt resande och skydda släpvagnen från skador från mindre väg faror som gropar. Upprätthållande av din släpvagn däck kräver uppmärksamhet på de delar av din släpvagn däck. Däcket består av fälgen, däcket och ventilspindeln. En felaktig ventilspindeln orsakar luften att långsamt eller snabbt läcka luft, vilket kan orsaka skador på däcket och fälgen. Byt ut eventuella defekta ventilspindlarna omedelbart efter märker dem. Saker du behöver
Ventil-core Removal Tool
Avbitare
Crowbar
Tänger
Tvålvatten
Visa fler instruktioner Review bort och ersätt ventilskaftet

1

bort ventilen kärna ur befintliga ventilspindeln. Ventilen-core borttagningsverktyg glider in ventilspindeln. Du skruvar sedan kärnan, vilket gör att däcket att snabbt men säkert tömma det.
2

Bryt vulsten av däcket bort av fälgen. Använd en kofot placerad mellan fälgen och däcket och tryck nedåt tills vulsten dyker ned i mitten spåret på fälgen. Gör detta hela vägen runt tills pärlan är helt knuffas bort från kanten. Du måste placera en stor press på kofoten för att få kulan lös. Om du inte kan bryta pärla lösa, kan du ta däcket till någon däckverkstad för de anställda att ansluta den till en maskin som använder kolvar att bryta som tätar säkert.
3

Trim gummit bort av ventilskaftet på insidan av fälgen. Insidan ser ut att vara en svart gummi ring. Använda avbitare, skär gummit från utsidan till insidan.
4

Ta ventilspindeln med tången genom att dra ut på kanten medan koppning handen under ventilskaftet inuti fälgen så att det svarta gummit inte ramlar av och in i däcket.
5

Installera stammen ersättningsventil genom att smörja det med lite såpvatten och sätter in det i hålet i fälgen utåt. Dra igenom med tång, var noga med att inte ta tag i gängorna på ventilskaftet. Ventilskaftet bör ha en kärna redan installerat. Om inte, installera ventilen kärnan med kärnan borttagningsverktyg.
6

Pumpa dina däck till tryck. Medan blåsa, kommer du att höra pärlan pop på plats. Överskrid inte det maximala tryck som anges på däcket medan sitta pärlan. Några tvålvatten hjälper pärlan faller på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101535.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.